וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כיסוני בצק בגבינה

מיקי שמו מגיש מתכון לאמפנדס דרום אמריקאי

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה

אמפנדס של מיקי שמו. נמרוד סונדרס
אמפנדס של מיקי שמו

מצרכים למתכון

  • כמות: ל-25-30 יחידות
  • מצרכים:
  • 500 גרם (1/2 3 כוסות) קמח
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כפית מלח
  • 10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
  • 180 מ"ל (3/4 כוס) מים
  • 80 מ"ל (1/3 כוס) שמן קנולה
  • רשימת מרכיבים למלית:
  • 125 גרם גבינה צפתית
  • 125 גרם גבינה בולגרית מפוררת (1/2 קובייה)
  • 250 גרם גבינה כחושה לאפייה
  • 1 ביצה
  • 1 כפית עירית קצוצה

אופן ההכנה

  • 1.מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים היטב לתערובת אחידה ושומרים במקרר.
  • 2.מכינים את הבצק: מערבלים את כל החומרים עם וו גיטרה עד קבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומקררים חצי שעה. טיפ: חשוב לקרר את הבצק כדי שיהיה נוח לרדד אותו דק.
  • 3.מעצבים ואופים: מחממים תנור ל-190 מעלות. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ על משטח מעט מקומח וקורצים בעזרה כוס לשתייה קלה 30 עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
  • 4. ממלאים בעזרת כפית מן המלית במרכז כל עיגול, סוגרים לחצי עיגול ומהדקים. אופים כ20-25 דקות עד להזהבה.
  • הגשה ואחסון: מומלץ להגיש חם. ניתן לאחסן בכלי אטום ליום אחד או להקפיא לחודש ימים ולחמם ב170 מעלות לפני הגשה.
  • גיוון: ניתן לשלב במלית זיתים ירוקים מגולענים הפרוסים לטבעות. ניתן לצפות בשומשום וקצח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully