- 1.מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים היטב לתערובת אחידה ושומרים במקרר.
- 2.מכינים את הבצק: מערבלים את כל החומרים עם וו גיטרה עד קבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומקררים חצי שעה. טיפ: חשוב לקרר את הבצק כדי שיהיה נוח לרדד אותו דק.
- 3.מעצבים ואופים: מחממים תנור ל-190 מעלות. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ על משטח מעט מקומח וקורצים בעזרה כוס לשתייה קלה 30 עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
- 4. ממלאים בעזרת כפית מן המלית במרכז כל עיגול, סוגרים לחצי עיגול ומהדקים. אופים כ20-25 דקות עד להזהבה.
- הגשה ואחסון: מומלץ להגיש חם. ניתן לאחסן בכלי אטום ליום אחד או להקפיא לחודש ימים ולחמם ב170 מעלות לפני הגשה.
- גיוון: ניתן לשלב במלית זיתים ירוקים מגולענים הפרוסים לטבעות. ניתן לצפות בשומשום וקצח.