וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עראייס של מגדלנה

יוסף זוזו חנא ממסעדת מגדלנה מסביר כיצד מכינים עראייס עסיסי

מתכון מאת: מערכת וואלה

עראייס של מגדלנה. ארז מילר,
עראייס של מגדלנה/ארז מילר

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 10 מנות
  • מצרכים:
  • 10 פיתות חתוכות לחצי או 20 פיתות ביס קטנות
  • לתערובת הבשר:
  • 1 קילו בשר עגל טחון גס
  • 350 גרם פאלדה טלה טחון גס (נתח שומני יחסית)
  • 2 בצלים קצוצים
  • 40 גרם צנוברים קלויים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 עגבנייה
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כף כמון
  • מעט פלפל אנגלי טחון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הבשר עם התבלינים והירקות בעזרת הידיים עד לאיחוד, כמו שמכינים תערובת לקבב.
  • 2. ממלאים את חצאי הפיתות או הפיתות הקטנות הפתוחות בתערובת הבשר באופן שווה.
  • 3. מניחים את חצאי הפיתות הממולאות על רשת הגריל או על מחבת פסים וצורבים היטב משני הצדדים. מצמידים מעט עם היד או תרווד לכיוון המחבת או הרשת. במידה ומכינים על הגריל חשוב להקפיד שלא תהיה אש ישירה שתשרוף את הפיתה בלי לבשל את הבשר.
  • 3. כשחצאי הפיתות מוכנות, מסירים מהאש וחותכים שוב לחצי כך שיתקבלו רבעים שכיף לאכול בידיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully