פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שווארמה ביתית

      לקראת המונדיאל אבי ביטון מגלה את הסודות שלו לשווארמה הודו ביתית ונוטפת טעם כדי שלא תאלצו חלילה לצאת מהבית ולעזוב את המסך

      4 מדרגים / 3.22 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • כמות: 4 מנות
      • 500 גרם שווארמה הודו נקבה (ירכיים ללא עצמות)
      • 1 כף תבלין שווארמה
      • 4 כפות שמן זית
      • 1 כפית הל טחון
      • 50 גרם שומן טלה קצוץ (רשות)
      • להגשה:
      • 2 פיתות
      • טחינה מוכנה
      • 2 עגבניות מרוסקות על פומפייה
      • בצל ירוק קצוץ

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מתבלים את הנתח בתבלין שווארמה, מעט הל טחון ומעט שמן זית ומעסים אותו היטב.
      • 3. מכניסים את הנתח המתובל לתנור החם ל-25 דקות.
      • 4. מוציאים את הנתח הצלוי מהתנור ומקררים. ניתן גם להכין מראש.
      • 5. לפני ההגשה פורסים את הנתח הקר וקוצצים.
      • 6. מחממים מחבת עם מעט שמן זית, שומן טלה ומעט מלח ומוסיפים את נתחי השווארמה. מתבלים שוב בתבלין השווארמה ומעט הל ומקפיצים.
      • 7. פותחים את הפיתות לשני חצאים, מורחים מעט עגבניות מרוסקות טריות, מתבלים במלח, מזלפים מעט שמן זית ומסדרים מעל את השווארמה שהקפצנו.
      • 8. מגישים עם טחינה ובצל ירוק קצוץ.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -