- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מתבלים את הנתח בתבלין שווארמה, מעט הל טחון ומעט שמן זית ומעסים אותו היטב.
- 3. מכניסים את הנתח המתובל לתנור החם ל-25 דקות.
- 4. מוציאים את הנתח הצלוי מהתנור ומקררים. ניתן גם להכין מראש.
- 5. לפני ההגשה פורסים את הנתח הקר וקוצצים.
- 6. מחממים מחבת עם מעט שמן זית, שומן טלה ומעט מלח ומוסיפים את נתחי השווארמה. מתבלים שוב בתבלין השווארמה ומעט הל ומקפיצים.
- 7. פותחים את הפיתות לשני חצאים, מורחים מעט עגבניות מרוסקות טריות, מתבלים במלח, מזלפים מעט שמן זית ומסדרים מעל את השווארמה שהקפצנו.
- 8. מגישים עם טחינה ובצל ירוק קצוץ.