וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שווארמה ביתית

לקראת המונדיאל אבי ביטון מגלה את הסודות שלו לשווארמה הודו ביתית ונוטפת טעם כדי שלא תאלצו חלילה לצאת מהבית ולעזוב את המסך

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • כמות: 4 מנות
  • 500 גרם שווארמה הודו נקבה (ירכיים ללא עצמות)
  • 1 כף תבלין שווארמה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית הל טחון
  • 50 גרם שומן טלה קצוץ (רשות)
  • להגשה:
  • 2 פיתות
  • טחינה מוכנה
  • 2 עגבניות מרוסקות על פומפייה
  • בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מתבלים את הנתח בתבלין שווארמה, מעט הל טחון ומעט שמן זית ומעסים אותו היטב.
  • 3. מכניסים את הנתח המתובל לתנור החם ל-25 דקות.
  • 4. מוציאים את הנתח הצלוי מהתנור ומקררים. ניתן גם להכין מראש.
  • 5. לפני ההגשה פורסים את הנתח הקר וקוצצים.
  • 6. מחממים מחבת עם מעט שמן זית, שומן טלה ומעט מלח ומוסיפים את נתחי השווארמה. מתבלים שוב בתבלין השווארמה ומעט הל ומקפיצים.
  • 7. פותחים את הפיתות לשני חצאים, מורחים מעט עגבניות מרוסקות טריות, מתבלים במלח, מזלפים מעט שמן זית ומסדרים מעל את השווארמה שהקפצנו.
  • 8. מגישים עם טחינה ובצל ירוק קצוץ.
  • שיפודי הודו מושרים בבירת פפריקה

  • שווארמה בייתית

  • סלט אטריות רענן

  • שוקי עוף עם חצילים, עגבניות ושום

  • עוף עם ארטישוק בתנור

  • קציצות פרגית בסלרי

  • סלט עוף וירקות אסייתי

  • פלאפל עם חציל קלוי

  • פרגיות עם בטטות וערמונים בתנור

  • אורז טורקי עם עוף וארטישוק

  • עוף צלוי עם שומר

  • סופריטו עם קובה לפסח

  • סלט ישראלי עם פרגיות

  • קדירת עוף, ערמונים ופטריות שיטאקי מיובשות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully