וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סקונס פרמזן ועשבי תיבול

מיכל אפשטיין מקפיטריה EATS שבבית חנה בתל אביב מפרגנת לנו במתכון ללחמניות סקונס עם עשבי תיבול

מתכון מאת: מערכת וואלה

ארוחת פיקניק, סקונס. דרור עינב
ארוחת פיקניק, סקונס

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 15 יחידות
  • 5 וחצי כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית מלח
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 300 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • עלים מענף טימין
  • עלים מענף מרווה
  • עלים מענף אורגנו
  • צרור עירית קצוצה
  • 1/2 ליטר רויון
  • 150 גרם פרמזן מגורד

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. במיקסר עם וו גיטרה (K) שמים את המרכיבים היבשים ואת החמאה, מעבדים עד שהחמאה מתפרקת למרקם חולי ולא יותר.
  • 3. מוסיפים את עשבי התיבול ואת הגבינה ומערבבים.
  • 4. יוצקים את הרויון ומערבבים היטב.
  • 5. מניחים את הבצק על משטח עבודה מעט מקומח ומשטחים עם כפות הידיים לעובי של בערך 1.5 ס"מ.
  • 6. קורצים בבצק עיגולים, מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-25 דק בתנור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully