פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סקונס פרמזן ועשבי תיבול

      מיכל אפשטיין מקפיטריה EATS שבבית חנה בתל אביב מפרגנת לנו במתכון ללחמניות סקונס עם עשבי תיבול

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ארוחת פיקניק, סקונס (דרור עינב)
      ארוחת פיקניק, סקונס (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: עבור 15 יחידות
      • 5 וחצי כוסות קמח לבן
      • 1 שקית אבקת אפיה
      • 1/2 כפית סודה לשתיה
      • 1 כפית מלח
      • 3/4 כוס סוכר לבן
      • 300 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
      • עלים מענף טימין
      • עלים מענף מרווה
      • עלים מענף אורגנו
      • צרור עירית קצוצה
      • 1/2 ליטר רויון
      • 150 גרם פרמזן מגורד

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. במיקסר עם וו גיטרה (K) שמים את המרכיבים היבשים ואת החמאה, מעבדים עד שהחמאה מתפרקת למרקם חולי ולא יותר.
      • 3. מוסיפים את עשבי התיבול ואת הגבינה ומערבבים.
      • 4. יוצקים את הרויון ומערבבים היטב.
      • 5. מניחים את הבצק על משטח עבודה מעט מקומח ומשטחים עם כפות הידיים לעובי של בערך 1.5 ס"מ.
      • 6. קורצים בבצק עיגולים, מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-25 דק בתנור.

      עוד מתכוני לחמים

      סקונס פרמזן ועשבי תיבול
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -