פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גלילות חזה הודו במילוי פטריות

      אבי ביטון מכין ברבע שעה עבודה נטו, מתכון שקוצר אינספור מחמאות מהאורחים. גלילות חזה הודו חגיגיות במילוי פטריות ברוטב עשיר

      3 מדרגים / 3.45 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • כמות: עבור 4 סועדים
      • 800 גרם חזה הודו פרוס דק כמו לשניצלים
      • למילוי:
      • 2 בצלים קצוצים
      • 1 סלסלה פטריות חתוכות לקוביות
      • 2-3 שיני שום
      • תימין טרי
      • מלח
      • פלפל
      • שמן זית
      • לרוטב:
      • 1 עגבנייה קצוצה
      • 3 שיני שום קצוצות
      • עלי טימין
      • 2 זנבות של בצל ירוק קצוץ
      • להגשה:
      • עלי תימן טריים

      אופן ההכנה

      • 1. המילוי: במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות, מטגנים יחד 3-4 דקות ומוסיפים את השום והתימין. מסירים מהאש, מקררים מעט ושומרים 3-4 כפות בצד.
      • 2. מתבלים את חזות ההודו הפרוסים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים על כל אחד כף מהמילוי ומגלגלים.
      • 3. מחממים באותה מחבת מעט שמן, מניחים את החזות הממולאים במחבת החמה על הצד של התפר וצורבים 7 דקות מכל צד.
      • 4. מוסיפים למחבת עם ההודו הממולא את העגבנייה הקצוצה, המלית ששמרנו בצד, השום, הבצל הירוק, עוד קצת שמן זית ו-2-4 כפות מים.
      • 5. מבלים יחד 3-5 דקות נוספות עד לקבלת רוטב הומוגני, מסירים מהאש, מפזרים עוד קצת עלי תימין ומגישים.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -