וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלילות חזה הודו במילוי פטריות

אבי ביטון מכין ברבע שעה עבודה נטו, מתכון שקוצר אינספור מחמאות מהאורחים. גלילות חזה הודו חגיגיות במילוי פטריות ברוטב עשיר

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 4 סועדים
  • 800 גרם חזה הודו פרוס דק כמו לשניצלים
  • למילוי:
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 סלסלה פטריות חתוכות לקוביות
  • 2-3 שיני שום
  • תימין טרי
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • לרוטב:
  • 1 עגבנייה קצוצה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • עלי טימין
  • 2 זנבות של בצל ירוק קצוץ
  • להגשה:
  • עלי תימן טריים

אופן ההכנה

  • 1. המילוי: במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות, מטגנים יחד 3-4 דקות ומוסיפים את השום והתימין. מסירים מהאש, מקררים מעט ושומרים 3-4 כפות בצד.
  • 2. מתבלים את חזות ההודו הפרוסים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים על כל אחד כף מהמילוי ומגלגלים.
  • 3. מחממים באותה מחבת מעט שמן, מניחים את החזות הממולאים במחבת החמה על הצד של התפר וצורבים 7 דקות מכל צד.
  • 4. מוסיפים למחבת עם ההודו הממולא את העגבנייה הקצוצה, המלית ששמרנו בצד, השום, הבצל הירוק, עוד קצת שמן זית ו-2-4 כפות מים.
  • 5. מבלים יחד 3-5 דקות נוספות עד לקבלת רוטב הומוגני, מסירים מהאש, מפזרים עוד קצת עלי תימין ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully