- 1. המילוי: במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות, מטגנים יחד 3-4 דקות ומוסיפים את השום והתימין. מסירים מהאש, מקררים מעט ושומרים 3-4 כפות בצד.
- 2. מתבלים את חזות ההודו הפרוסים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים על כל אחד כף מהמילוי ומגלגלים.
- 3. מחממים באותה מחבת מעט שמן, מניחים את החזות הממולאים במחבת החמה על הצד של התפר וצורבים 7 דקות מכל צד.
- 4. מוסיפים למחבת עם ההודו הממולא את העגבנייה הקצוצה, המלית ששמרנו בצד, השום, הבצל הירוק, עוד קצת שמן זית ו-2-4 כפות מים.
- 5. מבלים יחד 3-5 דקות נוספות עד לקבלת רוטב הומוגני, מסירים מהאש, מפזרים עוד קצת עלי תימין ומגישים.