וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פיצה פסטה

עומר מילר במתכון משפחתי לפיצה מפסטה כמו שאמו הייתה מכינה לו כשהיו ילדים

מתכון מאת: עומר מילר, ברילה

20 דקות עבודה,60 דקות סה"כ,קל להכנה,קוטר 24 ס״מ
פיצה פסטה של עומר מילר. אלון מסיקה, סטיילינג: יעל מגן,
אי אפשר לעצור עד שכל התבנית מחסלת. פיצה פסטה/אלון מסיקה, סטיילינג: יעל מגן

מצרכים למתכון

    • 1חבילהפסטה קסטלנה (או כל פסטה קצרה אחרת)
    • 2כפותשמן זית
    • 1סלסלתעגבניות שרי (רצוי שרי תמר), חצויות
    • 3שיני שום פרוסות
    • מעטעלי בזיליקום טריים או אורגנו (לא חובה)
    • 2כפותקמח תופח
    • ¼כוסשמנת מתוקה לבישול
    • 2ביצים
    • ריקוטה
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
    • מוצרלה מגוררת
    • כוסשמנת

אופן ההכנה

איך מכינים פיצה פסטה?

  • 1
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2
    במחבת רחבה מחממים שמן זית ומאדים את פרוסות השום בחום נמוך, כ-2 דקות. מוסיפים את העגבניות החצויות והבזיליקום ומבשלים על אש נמוכה עם מכסה, כ-10 דקות.
  • 3
    בינתיים מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 4
    מעבירים את תכולת המחבת עם העגבניות למעבד מזון וטוחנים לרוטב חלק.
  • 5
    מסנננים את הפסטה ומעבירים לקערה, מוסיפים את רוטב העגבניות, שמנת לבישול, 2 כפות קמח, 2 ביצים, ריקוטה ומערבבים.
  • 6
    מעבירים לתבנית משומנת בשמן שמן זית ומכניסים ל-20 דקות לתנור.
  • 7
    מפזרים מוצרלה מעל ומכניסים ל-10 דקות נוספות, מוציאים ומוסיפים עלי בזיליקום.
    פיצה פסטה של עומר מילר/אלון מסיקה, סטיילינג: יעל מגן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully