פיצה פסטה

עומר מילר במתכון משפחתי לפיצה מפסטה כמו שאמו הייתה מכינה לו כשהיו ילדים

מתכון מאת: עומר מילר, ברילה
פיצה פסטה של עומר מילר. אלון מסיקה, סטיילינג: יעל מגן,
אי אפשר לעצור עד שכל התבנית מחסלת. פיצה פסטה(צילום: אלון מסיקה, סטיילינג: יעל מגן)

מצרכים

    • 1 חבילהפסטה קסטלנה (או כל פסטה קצרה אחרת)
    • 2 כפותשמן זית
    • 1 סלסלתעגבניות שרי (רצוי שרי תמר), חצויות
    • 3 שיני שום פרוסות
    • מעטעלי בזיליקום טריים או אורגנו (לא חובה)
    • 2 כפותקמח תופח
    • ¼ כוסשמנת מתוקה לבישול
    • 2 ביצים
    • ריקוטה
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
    • מוצרלה מגוררת
    • כוסשמנת

אופן ההכנה

איך מכינים פיצה פסטה?

  • 1מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2במחבת רחבה מחממים שמן זית ומאדים את פרוסות השום בחום נמוך, כ-2 דקות. מוסיפים את העגבניות החצויות והבזיליקום ומבשלים על אש נמוכה עם מכסה, כ-10 דקות.
  • 3בינתיים מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 4מעבירים את תכולת המחבת עם העגבניות למעבד מזון וטוחנים לרוטב חלק.
  • 5מסנננים את הפסטה ומעבירים לקערה, מוסיפים את רוטב העגבניות, שמנת לבישול, 2 כפות קמח, 2 ביצים, ריקוטה ומערבבים.
  • 6מעבירים לתבנית משומנת בשמן שמן זית ומכניסים ל-20 דקות לתנור.
  • 7מפזרים מוצרלה מעל ומכניסים ל-10 דקות נוספות, מוציאים ומוסיפים עלי בזיליקום.
    פיצה פסטה של עומר מילר(צילום: אלון מסיקה, סטיילינג: יעל מגן)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully