וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בקר בבירה

תבשיל מעורר תיאבון, עוד הרבה לפני שהוא מוכן. הסיבה? הניחוח הנהדר שעולה ממנו, בגלל בירת הגינס האירית, שמעניקה ריחות וטעמים של קרמל לבשר.

מתכון מאת: גיל,triwaks5@netvision.net.il

תבשיל בשר בבירה. הילה קריב
תבשיל בשר בבירה

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג בשר צלעות בקר מנוקה משומן וחתוך לקוביות
  • 4-5 כפות קמח
  • 4-5 כפות שיני שום כתושות
  • 450 גרם בצל פרוס לפרוסות דקות
  • 2 כוסות ציר בקר, או ציר ירקות
  • 1 כוס בירה גינס
  • 2 כפות חומץ או יין אדום
  • 3 כפות סוכר חום
  • 2 כפות חרדל
  • 1/4 כף ציפורן טחונה
  • מלח ופלפל
  • זר עשבי תיבול (פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה)

אופן ההכנה

  • 1. לזרות את הקמח על קוביות הבשר מכל הצדדים.
  • 2. לחמם שמן במחבת ולהשחים את הבשר. להוסיף את השום והבצל למחבת ולהשחים.
  • 3. להוסיף את שאר החומרים ולהביא לרתיחה.
  • 4. להעביר את התערובת לתבנית ולצלות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, עד שהבשר רך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully