פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בקר בבירה

      תבשיל מעורר תיאבון, עוד הרבה לפני שהוא מוכן. הסיבה? הניחוח הנהדר שעולה ממנו, בגלל בירת הגינס האירית, שמעניקה ריחות וטעמים של קרמל לבשר.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תבשיל בשר בבירה (הילה קריב)
      תבשיל בשר בבירה (הילה קריב)

      מצרכים

      • 2 ק"ג בשר צלעות בקר מנוקה משומן וחתוך לקוביות
      • 4-5 כפות קמח
      • 4-5 כפות שיני שום כתושות
      • 450 גרם בצל פרוס לפרוסות דקות
      • 2 כוסות ציר בקר, או ציר ירקות
      • 1 כוס בירה גינס
      • 2 כפות חומץ או יין אדום
      • 3 כפות סוכר חום
      • 2 כפות חרדל
      • 1/4 כף ציפורן טחונה
      • מלח ופלפל
      • זר עשבי תיבול (פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה)

      אופן ההכנה

      • 1. לזרות את הקמח על קוביות הבשר מכל הצדדים.
      • 2. לחמם שמן במחבת ולהשחים את הבשר. להוסיף את השום והבצל למחבת ולהשחים.
      • 3. להוסיף את שאר החומרים ולהביא לרתיחה.
      • 4. להעביר את התערובת לתבנית ולצלות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, עד שהבשר רך.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -