וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המוסקה של מיכל

מתכון מאת: מיכל,msaban@hotmail.co.il

Default. Walla R&D, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 9-8 חצילים בינונים, פרוסים לפרוסות
  • 1/2 כוס שמן לטיגון
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 1 שום, קצוץ
  • 3 ביצים
  • 4 פרוסות לחם
  • מלח
  • 6-5 עגבניות, פרוסות
  • פלפל ירוק או אדום, פרוס לפרוסות

אופן ההכנה

  • מיבשים וממליחים את החצילים. מחממים שמן במחבת ומטגנים טיגון מהיר את החצילים. מסדרים מחצית מהפרוסות בתבנית אפיה.
  • טובלים את הלחם במים, סוחטים. מערבבים בקערה לחם, בשר טחון, בצל, שום, ביצים, מלח ופלפל.
  • שופכים את התערובת על החצילים, ומעל מסדרים את השכבה הנוספת של החצילים.
  • מעל מסדרים את פרוסות העגבניות והגמבה.
  • אופים בתנור בחום בינוני נמוך כ-45-60 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully