וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה בתיבול פלפל חריף

מנה שכולה טריות, על כן יש להשתמש אך ורק בדג טרי, ולא בדג קפוא, שיהיה מלא במים בשל ההקפאה. הפלפל החריף נותן את העקצוץ לדג העדין.

מתכון מאת: איילת,ayeletbs@hotmail.com

סביצ'ה במסעדה בשוק תלפיות חיפה. אפיק גבאי,
סביצ'ה במסעדה בשוק תלפיות חיפה/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • פילה לוקוס, חתוך לקוביות (להשתמש בדג טרי בלבד!)
  • פלפל חריף אדום קצוץ
  • מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל
  • ניתן להוסיף סלרי קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. להשרות את הדג ושאר החומרים במיץ לימון, בכמות שתכסה את הדג, ולשמור במקרר.
  • 2. ניתן להגיש לאחר כ-3 שעות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully