מיין בובע-קרעפלאך בשר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
- 2 כוסות קמח
- 1 ביצה
- 1/2 כפית מלח
- 1/3 כוס מים
- למלית:
- 200 גרם בשר טחון או 200 גרם כבד קצוץ
- 1 בצל גדול
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- הכנת הבצק:
- ללוש את חומרי הבצק , לרדדו לעובי 2 ס"מ ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס
- הכנת המלית:
- להזהיב בצל בשתי כפות שמן להוסיף הבשר או הכבד ולטגן בבחישה על להבה נמוכה כ-5 דקות
- לשים כפית מלית בכל עיגול להרטיב את הקצוות ולהדק היטב
- לבשל כ 1/4 שעה במרק עוף רותח