איטלקית (גם) לילדים
דנה מלמד מציעה רביולי פטריות עם גבינת עיזים. כולל פטנט למי שאוהב טעם של פטריות, אבל לא משתגע על המרקם שלהן
דנה מלמד מציעה רביולי פטריות עם גבינת עיזים. כולל פטנט למי שאוהב טעם של פטריות, אבל לא משתגע על המרקם שלהן
ערן ירוחם מגיש שיפודי יאקיטורי במרינדת עגבניות. אחרי השריה ממושכת במרינדה תקבלו פרגיות עסיסיות ומלאות טעם
את השף יואב בר ממסעדת מארבו לא הכרתם עד שהגיע לקרב סכינים. תראו כמה הקיבה שלכם מושפעת מרייטינג
דנה מלמד מתרפקת על זכרונות הקאיימק אבל מכינה רביולי מתוק במילוי שוקולד לבן ודובדבנים. העיקר שיצא מזה שלום בית
לגמר תחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל העפילו שלושה מתמודדים מתוכם שניים ממסעדת כתית. מאיר אדוני גאה
הפעם במדריך הפסטה של דנה מלמד - הכינו בעצמכם קנלוני. פשוט, בסיסי ומשביע בהשראת רימיני המיתולוגית
במקום להפעיל את המזגן: ארבעה מתכונים למנות מתפריט הפיקולה החדש והמרענן של המסעדה
כדאי לו לנסות להכין פסטה רחבה בחמאת לימון עם ברוקומיני ופיסטוקים. מקפיצים קצת ויוצאים מהמטבח אל הסלון הממוזג
גלי רבינק יצאה לסדנת בישול צרפתי-ים תיכוני של השף הכריזמטי אבי ביטון וחזרה עם תובנות על מקלות וניל
דנה מגישה מגדל של דפי פסטה ובינהם: לבנה, זעתר, חציל ועגבניה ורוטב בשמל שירים את האווירה
גם אם נשבעתם לא לגעת בגבינות בימים הקרובים, על הסלט עגבניות שטח עם מוצרלה של אביב משה, פשוט אסור לכם לוותר