סיר לגשם: קדירת שוקי עוף עם שומר וראשד
קדירת שוקי עוף עם שומר, עלי ראשד ושפע תבלינים היא המנה שהיינו רוצים שתחכה לנו בבית בסוף יום קריר. השפית עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי, עושה קסמים עם המרכיבים הכי פשוטים
קדירת שוקי עוף עם שומר, עלי ראשד ושפע תבלינים היא המנה שהיינו רוצים שתחכה לנו בבית בסוף יום קריר. השפית עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי, עושה קסמים עם המרכיבים הכי פשוטים
החמין הבוכרי נקרא אושיסבו ועם כמה התאמות הוא יוכל להתבשל כל הלילה גם באמצע השבוע, ולהעניק לכם ארוחה משביעה וטעימה בימים הקרים של החורף. הבשלנית מיטב פנחסוב הדר מסבירה איך עושים את זה