איילת הירשמן - יומן מטבח: פסטה עם פירורי לחם ועוגת אגסים
איילת הירשמן היא סוג של נייג'לה לוסון מקומית, והמתכונים בספר החדש שלה "יומן מטבח" קלילים ושווים
איילת הירשמן היא סוג של נייג'לה לוסון מקומית, והמתכונים בספר החדש שלה "יומן מטבח" קלילים ושווים
הספר "אוכל של סבתא" של גיל חובב הוא רעיון נוגע ללב ויפהפה מאין כמותו ובו מתכונים עדתיים מקסימים וקלאסיים לצד כמה כאלה שלא בטוח שיש מי שרוצה לזכור
ספר המתכונים של בית הקפה רביבה וסיליה מיועד לחובבי אפיה שרוצים לעלות מדרגה. ולמי שרק רוצה לדפדף: הטיפים מעולים והעוגות פוטוגניות