וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאי בצל

פאי בצל עם גבינה

מתכון מאת: בילי סתר קונדיטורית,settey@netvision.net.il

בצלים. ShutterStock
בצלים

מצרכים למתכון

  • 5 בצלים בינונים קצוצים
  • 400 גרם בצק עלים
  • 1/2 חבילת חמאה
  • 1/2 חבילת גבינת שמנת
  • 3 ביצים
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • להזהיב את הבצל בחמאה. להוסיף גבינת שמנת ולערבב היטב. להוסיף ביצים טרופות ולתבל לפי הטעם.
  • לרדד חלק מהבצק לתבנית פאי בגודל 24. לצקת את המילוי. לרדד חלק נוסף מהבצק ולהניח מעל. לסגור ולהדק בשוליים בצורה נאה.
  • לאפות בחום של 200 מעלות עד שמקבל צבע זהוב עמוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully