פאי בצל
פאי בצל עם גבינה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 5 בצלים בינונים קצוצים
- 400 גרם בצק עלים
- 1/2 חבילת חמאה
- 1/2 חבילת גבינת שמנת
- 3 ביצים
- מלח, פלפל, אגוז מוסקט
אופן ההכנה
- להזהיב את הבצל בחמאה. להוסיף גבינת שמנת ולערבב היטב. להוסיף ביצים טרופות ולתבל לפי הטעם.
- לרדד חלק מהבצק לתבנית פאי בגודל 24. לצקת את המילוי. לרדד חלק נוסף מהבצק ולהניח מעל. לסגור ולהדק בשוליים בצורה נאה.
- לאפות בחום של 200 מעלות עד שמקבל צבע זהוב עמוק.