- מטגנים את הבצל עד שמקבלים צבע שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כמספר דקות עד לשינוי צבען. מקררים.
-
- מערבבים גבינות, שמנת, ביצה, תבלינים ותערובת הבצל והפטריות.
-
- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, מרדדים כל חלק למלבן דק.
-
- להניח רבע מלית לאורך השליש המרכזי של המלבן, במרחק כמה ס"מ מהקצוות. לקפל את השוליים של המלבן מעל המלית, ומעליהם לקפל את שני השלישים הלא מרוחים. להמשיך כך עם שלושת החלקים האחרים.
-
- להניח בתבנית משומנת. למרוח בחלמון מהול בכף מים, לפזר שומשום.
-
- לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. לאפות עד שמקבל צבע זהוב.