פשטידת פצפוצי אורז
פצפוצי אורז מתקשרים אצל רבים לארוחות בוקר, אבל המתכון הבא מראה מה עוד אפשר לעשות עם קצת אורז פריך, וללא הרבה עבודה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כוסות פצפוצי אורז
- 3 ביצים
- 2 קופסאות קוטג
- 1/3 חבילת מרגרינה מומסת
- 1 כף אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
- 1. להמיס את המרגרינה.
- 2. להוסיף את כל המצרכים, כולל המרגרינה המומסת ולערבב היטב.
- 3. לשמן תבנית ולשים עליה את הפשטידה.
- 4. לאפות בחום בינוני כ 40 דקות.
- 5. כדאי לבדוק שהפשטידה לא מיימית ומוכנה.