מג'דרה בורגול
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כוס וחצי בורגול גס מנוקה מהמוץ
- כוס וחצי עדשים שחורים
- 1/2 כוס שמן זית
- בצל גדול פרוס לרצועות
- מלח פלפל וקצת כמון
אופן ההכנה
- בוררים ומנקים היטב את העדשים ומבשלים במים עד שיתרככו קצת.
- מוסיפים את הבורגול נקי אבל לא להרטיב אותו. מוסיפים את התבלינים כך שהמים מכסים כ 3 ס"מ מעל התערובת. להרתיח ולבשל על אש קטנה עד שיגמרו המים.
- בינתיים לטגן את הבצל בשמן זית ולפזר על
- המג'דרה.