מתכונים חמים

מרק בצל מוקרם

מי אמר שמסובך להכין מרק בצל מוקרם עם קרוטונים? עם המתכון הפשוט הזה גם אתם תוכלו לעשות את זה

מתכון מאת: מעין,dfridma@isracom.net.il
  • 10 דקות עבודה

  • 50 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 1 יחידות

  • 4 סועדים

מרק בצל מוקרם

מחשבון המרות

מצרכים

    • 500 גרםבצלים קלופים ופרוסים
    • 100 גרםחמאה
    • 3 כפותקמח
    • 7 כוסותמים רותחים
    • 2 כפותאבקת מרק בצל
    • מלח
    • פלפל לבן
  • להגשה

    • 2 כוסותקרוטונים (או קוביות לחם קלוי)
    • 200 גרםגבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה

איך מכינים מרק בצל מוקרם?

  • 1ממיסים חמאה בסיר גדול. מאדים את הבצלים עד שקיפות. מוסיפים קמח ומערבבים.
  • 2מוסיפים מים ואבקת מרק ומתבלים בפלפל ומלח. מבשלים על אש קטנה 40 דקות. בוחשים מדי פעם.
  • 3יוצקים את המרק לקעריות חסינות חום. מפזרים על כל מנה קרוטונים וזורים גבינה. קולים בתנור עד שהגבינה תימס. מגישים חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully