- ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בסיר, מעל מים רותחים.
- בקערה גדולה מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר.
- בקערה אחרת מקציפים את החלמונים עם שארית הסוכר. מוסיפים את השוקולד המומס תוך כדי הקצפה.
- מקפלים לתוך התערובת את קצף החלבונים.
- מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן
- ומשטחים בתוכה שליש ממוס השוקולד.
- את שארית המוס מכניסים למקרר לכמה שעות.
-
- אופים כ- 10 דקות בחום נמוך, עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש
-
- משטחים מעל העוגה את שארית המוס ומכניסים למקרר.
- ניתן להקציף את השמנת המתוקה בכף סוכר ולשטח על העוגה לפני שמכניסים למקרר.
-
- עוגה זו אינה עשירה בקלוריות בגלל היעדר שומן וקמח מהמתכון.
-
- העוגה מכילה 16 מנות. בכל מנה - 120 קלוריות צ'ופר (ללא קצפת) ו- 180 עם הקצפת