- ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בסיר, מעל מים רותחים. 
 - בקערה גדולה מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר.
 - בקערה אחרת מקציפים את החלמונים עם שארית הסוכר. מוסיפים את השוקולד המומס תוך כדי הקצפה.
 - מקפלים לתוך התערובת את קצף החלבונים.
 - מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן
 - ומשטחים בתוכה שליש ממוס השוקולד.
 - את שארית המוס מכניסים למקרר לכמה שעות.
 - 
 - אופים כ- 10 דקות בחום נמוך, עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש 
 - 
 - משטחים מעל העוגה את שארית המוס ומכניסים למקרר.
 - ניתן להקציף את השמנת המתוקה בכף סוכר ולשטח על העוגה לפני שמכניסים למקרר.
 - 
 - עוגה זו אינה עשירה בקלוריות בגלל היעדר שומן וקמח מהמתכון.
 - 
 - העוגה מכילה 16 מנות. בכל מנה - 120 קלוריות צ'ופר (ללא קצפת) ו- 180 עם הקצפת