- 1. מערבבים את החמאה והשמן
- 2. שמים עלה פילו על מגבת נקיה או על משטח עבודה נקי ויבש. מושחים בתערובת החמאה ומניחים עוד עלה על העלה המשוח
- 3. מגררים את הגבינה ומפזרים כמה כפות על העלים, מגלגלים לגלילה ממשיכים לעבוד כך עם יתרת החמאה והגבינה, (אפשר להקפיא עלי בצק שוב)
- 4. משמנים תבנית רחבה, חותכים את הגלילות לפיסות ברוחב 3 ס"מ ומעמידים זו ליד זו בתבנית, כשהצד החתוך למעלה ולמטה.
- 5. מערבבים ביצים, חלב ומלח, ויוצקים על הכל.
- 6. בוזקים בגבינה נוספת. מניחים 15 דקות לספיגת הנוזלים.
- 7. אופים 40 דקות בתנור שחומם ל-80 מעלות