- מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה. מוסיפים את השקדים ופירורי הלחם ומערבבים. יוצקים את הקציפה לתבנית אפייה קפיצית משומנת בקוטר 26 ס"מ. אופים בחום בינוני (כ-180 מעלות) כ-25 דקות. מצננים.
-
- מבשלים את הסוכר והמים כ-4 דקות ומצננים. מקציפים את החלמונים, מוסיפים את סירופ הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה עד שמקבלים קציפה בהירה ותפוחה.
-
- ממיסים את השוקולד על אדים. מוסיפים אותו לקציפת החלמונים תוך כדי הקצפה איטית עד קבלת תערובת אחידה. מצננים.
-
- מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת נוקשה. מערבבים עם תערובת השוקולד.
-
- מסננים את הדובדבנים מהסירופ ומניחים על המקצפת האפוייה. יוצקים מעל את קציפת השוקולד ושומרים במקרר למשך הלילה.