וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קורקבנים ולבבות הודו

מתכון מאת: סוסנה דגן

קדירה. ShutterStock
קדירה

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קורקבנים
  • 1 ק"ג לבבות
  • 1 ראש שום (שלם עם הקליפה)
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית גרגרי כוסברה טחון
  • 2-3 גזר
  • 2-3 גבעולי כרפס
  • 1-2 ליטר מיץ עגבניות
  • 2-3 כפות רסק עגבניות
  • מלח לפי הטעם (להמליח לקראת סוף הבישול)
  • לפי הצורך ניתן להוסיף מים עד לכיסוי התבשיל

אופן ההכנה

  • 1.לאחר ניקוי הלבבות והקורקבנים לחתוך אותם לקוביות.
  • 2.את הגזר לקלף ולחתוך לקוביות גדולות.
  • 3.את הכרפס לחתוך לקטעים של 5 ס"מ.
  • 4.לערבב את הפפריקה (שני הסוגים), הכורכום והכוסברה עם רסק העגבניות.
  • 5.לטגן את הקורקבנים והלבבות בסיר רחב וגבוה ללא שמן עד שישתנה צבעם. להוציא מהסיר ולהעביר לקערה.
  • 6.בסיר לצקת את מיץ העגבניות ולהוסיף את רסק העגבניות, עלי הדפנה, השום, הגזר והכרפס ולבשל בלהבה גבוהה במשך 10 דקות.
  • 7.להחזיר את הקורקבנים והלבבות לסיר ולכסות במכסה, לבשל בלהבה בינונית עד שיתרככו הלבבות והקורקבנים.
  • 8.להגיש עם פסטה או תפוח-אדמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully