- 1.לאחר ניקוי הלבבות והקורקבנים לחתוך אותם לקוביות.
-
- 2.את הגזר לקלף ולחתוך לקוביות גדולות.
-
- 3.את הכרפס לחתוך לקטעים של 5 ס"מ.
-
- 4.לערבב את הפפריקה (שני הסוגים), הכורכום והכוסברה עם רסק העגבניות.
-
- 5.לטגן את הקורקבנים והלבבות בסיר רחב וגבוה ללא שמן עד שישתנה צבעם. להוציא מהסיר ולהעביר לקערה.
-
- 6.בסיר לצקת את מיץ העגבניות ולהוסיף את רסק העגבניות, עלי הדפנה, השום, הגזר והכרפס ולבשל בלהבה גבוהה במשך 10 דקות.
-
- 7.להחזיר את הקורקבנים והלבבות לסיר ולכסות במכסה, לבשל בלהבה בינונית עד שיתרככו הלבבות והקורקבנים.
-
- 8.להגיש עם פסטה או תפוח-אדמה.