וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת פסטה וגבינה

מתכון מאת: iggy,iggy54@walla.co.il

Default. Walla R&D, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת מקרונים
  • 2 ביצים
  • 1 קוטג' 5%
  • מלח

אופן ההכנה

  • שלב א': מרתיחים מים חמים עם מלח, ומבשלים את המקרונים בערך 20 דק', עד שהם רכים.
  • שלב ב': אל תוך קערת המקרונים, שופכים ביצה אחת, ואח"כ חצי מקופסת הקוטג', ומערבבים.
  • לאחר מכן, מוסיפים שוב ביצה, ושופכים חצי מקופסת ה- 5%, מוסיפים מלח, מערבבים עד שהכל נהיה גוש גדול ולא רואים צהוב של ביצה.
  • שלב ג': שופכים את העיסה אל תוך מגש בינוני ומשטיחים אותה, מכוונים את הטוסטר / תנור לזמן של כ-45 דק', ולחום של כ- 200 מעלות.
  • ברגע שרואים שהפסטה נהיית קשה, וזהובה, זה הזמן להוציא ולאכול!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully