פשטידת פסטה וגבינה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת מקרונים
- 2 ביצים
- 1 קוטג' 5%
- מלח
אופן ההכנה
- שלב א': מרתיחים מים חמים עם מלח, ומבשלים את המקרונים בערך 20 דק', עד שהם רכים.
- שלב ב': אל תוך קערת המקרונים, שופכים ביצה אחת, ואח"כ חצי מקופסת הקוטג', ומערבבים.
- לאחר מכן, מוסיפים שוב ביצה, ושופכים חצי מקופסת ה- 5%, מוסיפים מלח, מערבבים עד שהכל נהיה גוש גדול ולא רואים צהוב של ביצה.
- שלב ג': שופכים את העיסה אל תוך מגש בינוני ומשטיחים אותה, מכוונים את הטוסטר / תנור לזמן של כ-45 דק', ולחום של כ- 200 מעלות.
- ברגע שרואים שהפסטה נהיית קשה, וזהובה, זה הזמן להוציא ולאכול!