וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרעי עוף בתנור ותפוחי-אדמה ובטטה

מתכון מאת: סוסנה דגן

תפוחי אדמה בפרמזן. נמרוד סונדרס,
תפוחי אדמה בפרמזן/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • 6 כרעי עוף טרי
  • 1 ק"ג תפוחי-אדמה עם קליפה אדומה
  • 1 ק"ג בטטה
  • 5 שיני שום כתושים
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • 2 כפות רוטב סויה תמרי
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה

  • 1. לערבב בקערה את השום והפטרוזיליה יחד עם שמן הזית ולהניח בצנצנת זכוכית במקרר עד השימוש.
  • 2. לערבב בקערית את רוטב הסויה ושני סוגי הפפריקה יחד עם כוס השמן.
  • 3. בקערה נפרדת להניח את העוף ולתבל חצי הכמות מהקערית ומתוך הצנצנת לצקת גם גם חצי הכמות ולעסות את העוף.
  • 4. בתבנית להניח דף אפייה ומעליו את העוף המתובל. לאפות בחום בינוני בערך כשעה.
  • 5. לקלף את תפוחי-האדמה והבטטה ולחתוך לחצאי טבעות ולהניח בקערה. לערבב את תפוחי האדמה והבטטה בתבלינים
  • מהקערית ומהצנצנת.
  • 6. בתבנית להניח דף אפייה ומעליו את תפוחי-האדמה והבטטה המתובלים ולאפות בחום בינוני עד שיתקבל גוון חום-בהיר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully