- 1. לערבב בקערה את השום והפטרוזיליה יחד עם שמן הזית ולהניח בצנצנת זכוכית במקרר עד השימוש.
-
- 2. לערבב בקערית את רוטב הסויה ושני סוגי הפפריקה יחד עם כוס השמן.
-
- 3. בקערה נפרדת להניח את העוף ולתבל חצי הכמות מהקערית ומתוך הצנצנת לצקת גם גם חצי הכמות ולעסות את העוף.
-
- 4. בתבנית להניח דף אפייה ומעליו את העוף המתובל. לאפות בחום בינוני בערך כשעה.
-
- 5. לקלף את תפוחי-האדמה והבטטה ולחתוך לחצאי טבעות ולהניח בקערה. לערבב את תפוחי האדמה והבטטה בתבלינים
- מהקערית ומהצנצנת.
-
- 6. בתבנית להניח דף אפייה ומעליו את תפוחי-האדמה והבטטה המתובלים ולאפות בחום בינוני עד שיתקבל גוון חום-בהיר.