חזה עוף בטריאקי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 400 גר' חזה עוף ללא שומן
- 100 גר' גזר גמדי
- 2 תפוחי אדמה
- 30 גר' צימוקים
- 80 גר' שזיפים מיובשים
- 1 בצל
- 2 שיני שום
- 5 כפות רוטב טריאקי של קיקומן
- פלפל
- מלח
אופן ההכנה
- משרים את חזה העוף ל-4 שעות ב- 3 כפות רוטב טריאקי.
- חותכים את תפוחי האדמה, הבצל, הגזר והשום לחתיכות בינוניות
- מכניסים את כל הרכיבים לשקית צלייה
- ומוסיפים עוד 2 כפות רוטב טריאקי.
- מפלפלים, מוסיפים מעט מלח.
- מכניסים לתנור ב-210 מעלות לכ-45 דקות.