וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציפת קפה קפואה

מתכון מאת: אודית בלקין,lorraine@zahav.net.il

פולי קפה. ShutterStock
פולי קפה

מצרכים למתכון

  • 8-6 קצפיות ("נשיקות") מסוג מעולה, מרוסקות
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 3-2 כפות קפה נמס מסוג משובח
  • אגוזי מלך מרוסקים

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את השמנת המתוקה עד לקצפת. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הקפה הנמס.
  • 2. מוסיפים את שבבי הקצפיות ומערבבים בעדינות.
  • 3. מוסיפים את האגוזים ומערבבים בעדינות.
  • 4. מניחים את התערובת בתבנית ומקפיאים בפריזר. מגישים קפוא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully