- 1. מכינים משרה מהביצה, 2 כפות סויה, חצי כף קורנפלור, מלח, פלפל ומרכך בשר. משרים את חתיכות חזה העוף לפחות שעתיים במקרר.
-
- 2. מחממים מעט שמן בווק. מקפיצים את העוף עד שהוא מוכן (יש לשים לב לא לשרוף אותו) ומוציאים אותו לכלי איחסון.
-
- 3. שוטפים את הווק. מקפיצים בו במעט שמן את הבצלים הפרוסים כ-2 דקות. מוסיפים את הפלפלים והתירס ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
-
- 4. מוסיפים את השום והבצל הירוק ומקפיצים כדקה. מוסיפים 3 כפות סויה, פלפל לבן, מלח וג'ינג'ר. מקפיצים את הכל ביחד כ-2 דקות.
-
- 5. מוסיפים את האורז. מערבבים היטב ומחממים עוד כדקה. מגישים יחד עם העוף.