וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז מוקפץ עם עוף

מרגישים צורך עז בקצת אוכל תאילנדי? אין צורך להרים את הטלפון. בפחות מחצי שעה תוכלו גם אתם לאכול עוף מוקפץ עם עוף ולהנות מכל רגע

מתכון מאת: גיא גרוסמן

בווק מטגנים מעט שמן תירס  עם עוף. נמרוד סונדרס
בווק מטגנים מעט שמן תירס עם עוף

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
  • 2 כוסות אורז מוכן
  • 1 ביצה
  • 1 כף קורנפלור
  • 5 כפות סויה
  • ½ כפית פלפל לבן
  • ½ כפית מרכך בשר
  • 2 פלפלים צהובים, חתוכים לקוביות
  • 2 פלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום מרוסקות
  • בצל ירוק
  • 1 כוס גרעיני תירס
  • ¼ כפית ג'ינג'ר

אופן ההכנה

  • 1. מכינים משרה מהביצה, 2 כפות סויה, חצי כף קורנפלור, מלח, פלפל ומרכך בשר. משרים את חתיכות חזה העוף לפחות שעתיים במקרר.
  • 2. מחממים מעט שמן בווק. מקפיצים את העוף עד שהוא מוכן (יש לשים לב לא לשרוף אותו) ומוציאים אותו לכלי איחסון.
  • 3. שוטפים את הווק. מקפיצים בו במעט שמן את הבצלים הפרוסים כ-2 דקות. מוסיפים את הפלפלים והתירס ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
  • 4. מוסיפים את השום והבצל הירוק ומקפיצים כדקה. מוסיפים 3 כפות סויה, פלפל לבן, מלח וג'ינג'ר. מקפיצים את הכל ביחד כ-2 דקות.
  • 5. מוסיפים את האורז. מערבבים היטב ומחממים עוד כדקה. מגישים יחד עם העוף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully