וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה שכבות של תפוחי אדמה וביצים

מתכון מאת: מערכת וואלה

ביצה. ShutterStock
ביצה

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה
  • 1 כוס חלב
  • 3 ביצים קשות
  • 4 כפות מרגרינה
  • 2 כפות קמח תפוח אדמה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • מלח, פלפל שחור – לפי הטעם.

אופן ההכנה

  • תחילה מבשלים את תפוח האדמה בקליפתו, אח כך קולפים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. פורסים גם את הביצים הקשות.
  • מכינים את הרוטב הלבן – מרגרינה, קמח תפוח אדמה, חלב. להוסיף לרוטב את השמנת.
  • משמנים תבנית אפיה ומסדרים לפי הסדר הבא –
  • שכבה תפוח אדמה, מעליה ביצים פרוסות, מתבלים במלח ופלפל
  • ממשיכים לערוך שכבות כאלו לסירוגין.
  • יוצקיםלמעלה את הרוטב.
  • לאופים בתנור חם כ- 30 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully