עוף ברוטב צ'ילי מתוק של "שנגרילה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 יחידות עוף טרי, לאחר שהעצמות הוסרו
- 1 כף שמן שומשום
- 2 כפות רוטב סויה בהירה
- 5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כפית רוטב סויה כהה
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. לערבב את כל התבלינים מלבד רוטב הצ'ילי.
- 2. לעסות את כרעי העוף ולהשאיר במרינדה כ-3-2 שעות.
- 3. לצלות את העוף בגריל כ-10-7 דקות מכל צד, או עד שהעוף מוכן.
- 4. לפרוס את העוף לרצועות ולמזוג עליו את רוטב הצ'ילי, כשהוא חם. להגיש בתוספת צ'ילי מתוק בצד.