וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלילות אורז ותות שדה

אתר מועצת הירקות תורם מתכון מקורי במיוחד לגלילות אורז עם תות שדה, לא פחות. התוצאה? טעימה ויפה במיוחד.

מתכון מאת: מערכת וואלה

תותים. מערכת וואלה!
תותים

מצרכים למתכון

  • ל-5 מנות:
  • 350 גרם תות-שדה, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 כוסות אורז מבושל, דביק
  • קורט ג'ינג'ר טחון
  • 1 פלפל צ'ילי קצוץ, ללא הגרעינים
  • 1/2 כוס עלי נענע קצוצים
  • 1/4 כוס בוטנים קצוצים
  • 1/4 כוס אגוזי קשיו קצוצים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 7 עלי סיגר מוכנים
  • שמן לטיגון עמוק
  • להגשה:
  • 200 גרם כרוב ירוק חתוך לרצועות דקות
  • 200 גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 תפוז קלוף, חתוך לקוביות
  • מיץ מחצי לימון
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים לגלילות, בקערה גדולה.
  • 2. מניחים עלה סיגר על משטח עבודה. שמים בקצה אחד של העלה 2 כפות מהתערובת ומגלגלים לסיגר מהודק. חוזרים על הפעולה עם כל עלי הסיגר.
  • 3. מחממים את השמן בסיר רחב לטיגון עמוק. מטגנים את הסיגרים עד שהם משחימים היטב. מוציאים מהשמן ומספיגים במגבות נייר.
  • 4. מערבבים את הכרוב, התפוז, מיץ הלימון והשמן הזית בקערה. מעבירים לצלחת הגשה.
  • 5. חותכים את הסיגרים לפיסות באורך 3 – 4 ס"מ, מניחים על סלט הכרוב ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully