וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ויניגרט אבטיח על סלט שעועית ואפרסק

מתכון באדיבות אתר מועצת הירקות לויניגרט אבטיח על סלט שעועית ואפרסק

מתכון מאת: מערכת וואלה

אבטיח. ShutterStock
אבטיח

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 5 אפרסקים מקולפים ופרוסים לפרוסות
  • 200 גר' שעועית ירוקה טריה, מבושלת במים כעשר דקות
  • 150 גר' שקדים פרוסים קלויים
  • לרוטב הויניגרט:
  • 2 כוסות קוביות אבטיח
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף דבש
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 3 כפות שמן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מרסקים את קוביות האבטיח במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את שאר חומרי הויניגרט ומערבבים היטב.
  • 2. מניחים את פרוסות האפרסק בצלחת הגשה. מצננים את השעועית המבושלת במי קרח למשך מספר דקות. מסננים ומוסיפים לצלחת.
  • 3. יוצקים את רוטב הויניגרט על הסלט, מפזרים את השקדים מעל ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully