וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף במנגו ירוק

שילוב מהמם בין רצועות עוף, רצועות מנגו, ג'ינג'ר ושרי

מתכון מאת: מערכת וואלה

מנגו. ShutterStock
מנגו

מצרכים למתכון

  • 3 מנגו, קלופים וחתוכים לרצועות
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות שרי (ליקר דובדבנים)
  • 1 כף סוכר
  • 3/4 כוס קורנפלור
  • 3 חזה עוף שלמים
  • 8 בצלים ירוקים, קצוצים
  • 1 כף חומץ
  • 2 כפות סויה
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את חזה העוף לרצועות ומערבבים עם הקורנפלור.
  • 2. מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה. מוסיפים את רצועות העוף ומערבבים.
  • 3. מוסיפים את הג'ינג'ר, החומץ, השרי, הסויה, המלח והסוכר. מבשלים בסיר מכוסה עד שהעוף מתרכך.
  • 4. מוסיפים את הבצל הירוק. בוחשים ומבשלים עוד כ-3 דקות.
  • 5. מנמיכים את האש, מוסיפים את רצועות המנגו ומבשלים כ-3 דקות נוספות. מגישים מייד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully