עוף במנגו ירוק
שילוב מהמם בין רצועות עוף, רצועות מנגו, ג'ינג'ר ושרי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 מנגו, קלופים וחתוכים לרצועות
- 1/2 כפית ג'ינג'ר
- 3 כפות שמן
- 3 כפות שרי (ליקר דובדבנים)
- 1 כף סוכר
- 3/4 כוס קורנפלור
- 3 חזה עוף שלמים
- 8 בצלים ירוקים, קצוצים
- 1 כף חומץ
- 2 כפות סויה
- קורט מלח
אופן ההכנה
- 1. חותכים את חזה העוף לרצועות ומערבבים עם הקורנפלור.
- 2. מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה. מוסיפים את רצועות העוף ומערבבים.
- 3. מוסיפים את הג'ינג'ר, החומץ, השרי, הסויה, המלח והסוכר. מבשלים בסיר מכוסה עד שהעוף מתרכך.
- 4. מוסיפים את הבצל הירוק. בוחשים ומבשלים עוד כ-3 דקות.
- 5. מנמיכים את האש, מוסיפים את רצועות המנגו ומבשלים כ-3 דקות נוספות. מגישים מייד.