- 1. מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם רכים. מוציאים מהמים ומועכים למחית. מעבירים לקערה גדולה.
-
- 2. מוסיפים לקערה את הגבינה, השמיר, אגוז המוסקט, הבצל הירוק והשום. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
-
- 3. גוזרים את דפי הפילו לריבועים בגודל 20 על 20 ס"מ ומכסים במגבת לחה.
-
- 4. לוקחים ריבוע, מברישים בחמאה מומסת, מניחים באלכסון ריבוע נוסף ומברישים שוב בחמאה.
-
- 5. מניחים במרכזו של כל ריבוע כ2 כפות מהמלית. מכווצים ומהדקים את כל הקצוות יחד ומברישים במעט חמאה מומסת.
-
- 6. מסדרים את השקיקים על תבנית משומנת. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות צלזיוס במשך כ-15 דקות, עד שהפילו מזהיב.