סורבה מנגו דיאטטי
להתענג על הפרי המתוק גם אם אתם בדיאטה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 800 גרם מנגו טרי, מקולף וחתוך
- 4 חלבונים
- ממתיק מלאכותי לפי הטעם
- 1 שקית ג'לטין (14 גרם) נטול טעם
- 4 כפות מים רותחים
אופן ההכנה
- 1. שמים בבלנדר את המנגו, החלבונים והממתיק ומעבדים כמה דקות עד שהתערובת מכפילה את נפחה.
- 2. ממיסים את הג'לטין בשתי כפות מים קרים. מוסיפים ארבע כפות מים רותחים ובוחשים עד שהג'לטין נמס לגמרי.
- 3. מוסיפים את הג'לטין לבלנדר ומעבדים 7-6 דקות נוספות.
- 4. יוצקים לתבנית מאורכת או עגולה. מקפיאים למשך לילה. לפני ההגשה פורסים ומקשטים בפלחי מנגו טרי ועלי נענע טריים.
- 8 מנות, 75 קלוריות למנה.