כרוב ירוק ופטריות
רצועות כרוב, בצל ופטריות בתבשיל מהיר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרוב ירוק קטן או בינוני חתוך לרצועות דקות
- 1 כף שמן זית
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 250 גרם פטריות טריות מכל סוג
- 1 1/2 כפות קורנפלור מעורבב ברבע כוס מים קרים
- 1 כף שמיר טרי קצוץ
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הכרוב במים רותחים כשתי דקות. מסננים את המים.
- 2. מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה או בווק ומטגנים את הבצל והפטריות עד להשחמה.
- 3. מוסיפים את הכרוב וממשיכים לערבב.
- 4. בוחשים היטב את הקורנפלור ומוסיפים אותו למחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומערבבים עד שהנוזלים מתעבים.
- 5. מתבלים בשמיר, פפריקה, מלח ופלפל.
- 6 מנות, כ-75 קלוריות למנה.