וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרוב ירוק ופטריות

רצועות כרוב, בצל ופטריות בתבשיל מהיר

מתכון מאת: מערכת וואלה

פטריות פורטובלו. מערכת וואלה
פטריות פורטובלו

מצרכים למתכון

  • 1 כרוב ירוק קטן או בינוני חתוך לרצועות דקות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 250 גרם פטריות טריות מכל סוג
  • 1 1/2 כפות קורנפלור מעורבב ברבע כוס מים קרים
  • 1 כף שמיר טרי קצוץ
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הכרוב במים רותחים כשתי דקות. מסננים את המים.
  • 2. מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה או בווק ומטגנים את הבצל והפטריות עד להשחמה.
  • 3. מוסיפים את הכרוב וממשיכים לערבב.
  • 4. בוחשים היטב את הקורנפלור ומוסיפים אותו למחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומערבבים עד שהנוזלים מתעבים.
  • 5. מתבלים בשמיר, פפריקה, מלח ופלפל.
  • 6 מנות, כ-75 קלוריות למנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully