- 1. משרים את גרגרי החומוס לילה בקערה עם מים. מסננים, מכסים במים עם מעט מלח ומבשלים כ-20 דקות. מסננים.
-
- 2. מנגבים את קוביות הבשר במגבות נייר ומטגנים מכל הצדדים בשמן חם מאד, עד שצבעם שחום. מוציאים מהסיר ומתבלים במלח.
-
- 3. מרחיקים לפלפלים גבעול וגרעינים וחותכים לפרוסות עבות.
- חותכים את הבצלים לאורך לפרוסות עבות. מטגנים את הפלפלים והבצלים עד שייחרכו מעט.
-
- 4. כותשים יחד את הכמון והכוסברה, מוסיפים מיץ מלימון אחד ומוסיפים לפלפלים ולבצל, יחד עם השום והפלפל החריף, פרוס דק. מטגנים כדקה, מוסיפים את החומוס, האורז, הלימון הנותר פרוס דק בקליפה ומרק עוף חם. מערבבים.
-
- 5. מפזרים מעל את הבשר המטוגן והזיתים. מביאים לרתיחה. מכסים היטב ואופים כשעה וחצי בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.