וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב עגבניות מיובשות

מתכון מאת: איתי שליט,itay_sh@hotmail.com

Default. Walla R&D, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 500 גרם פסטה קצרה
  • 1 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן
  • 1 כף צלפים, קצוצים
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 5 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • חותכים את העגבניות המיובשות.
  • מחממים 3 כפות שמן זית במחבת. מאדים את העגבניות המיובשות והבצל עד שנעשה שקוף.
  • מוסיפים את הצלפים. ממליחים ומפלפלים ע"פ הטעם.
  • ממשיכים לטגן על אש קטנה כ-10 דקות.
  • מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות שעל האריזה.
  • מגישים את הפסטה עם הרוטב ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully