פסטה ברוטב עגבניות מיובשות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם פסטה קצרה
- 1 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן
- 1 כף צלפים, קצוצים
- 1 בצל גדול, קצוץ
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
- 5 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
- חותכים את העגבניות המיובשות.
- מחממים 3 כפות שמן זית במחבת. מאדים את העגבניות המיובשות והבצל עד שנעשה שקוף.
- מוסיפים את הצלפים. ממליחים ומפלפלים ע"פ הטעם.
- ממשיכים לטגן על אש קטנה כ-10 דקות.
- מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות שעל האריזה.
- מגישים את הפסטה עם הרוטב ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם.