פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופגניות של "רולדין"

      מתכון לסופגניות המופלאות של רשת רולדין באדיבות אבי קינן, קונדיטור רשת "רולדין".למתכון הבסיס הזה ניתן להוסיף שלל מילויים ותוספות

      9 מדרגים / 3.54 כוכבים

      רולדין קולקציית הסופגניות לחנוכה 2013 (גלובס , צילום רונן מנגן)
      רולדין קולקציית הסופגניות לחנוכה 2013 (גלובס , צילום רונן מנגן)

      מצרכים

      • 1/2 ק"ג קמח
      • 3/4 כוס סוכר
      • 1 ביצה
      • 1/2 חבילת מרגרינה בטעם חמאה (רכה)
      • 1 כפית מחוקה מלח
      • 1 גרדה מלימון אחד
      • 1/2 חבילת שמרים לחים
      • מים או חלב כ- 200 סמ"ק (ניתן להוסיף בהתאם לצורך)

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל החומרים במיקסר מלבד השמרים והחלב. מוסיפים את החלב, כמעט את כל הכמות, וממשיכים לערבל במהירות איטית.
      • ברגע שנוצר בצק, מגבירים את מהירות הלישה. מוסיפים שמרים ולשים כ- 5 דקות.
      • 2. מכסים ונותנים לתפוח.
      • 3. לאחר התפיחה, מוציאים את הבצק מהסיר ומכדררים לעיגולים
      • מביאים לתפיחה נוספת, ומטגנים בשמן עמוק כ- 7 דקות.
      • לפני הגשה, מפדרים באבקת סוכר ומזריקים ריבה או קרם גאנש שוקולד

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות