עוגת שרלוט פירות
עוגת ט"ו בשבט עשירה עם מבחר פירות יבשים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גר' חמאה/ מרגרינה
- 600 גר' אבקת סוכר
- 9 ביצים
- 250 גר' חלב
- 1 ק"ג קמח
- 20 גר' אבקת אפייה
- 900 גר' פירות יבשים מכל סוג
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- 2. מקציפים את המרגרינה/חמאה ואבקת הסוכר, ומוסיפים בהדרגה את הביצים.
- 3.מוסיפים את החלב, הקמח אבקת האפייה והפירות היבשים.
- 4. אופים במשך 50 דקות.
- לקישוט העוגה ניתן לפזר אבקת סוכר או ג'לי להברקה.