עוגת שרלוט פירות
עוגת ט"ו בשבט עשירה עם מבחר פירות יבשים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גר' חמאה/ מרגרינה
 - 600 גר' אבקת סוכר
 - 9 ביצים
 - 250 גר' חלב
 - 1 ק"ג קמח
 - 20 גר' אבקת אפייה
 - 900 גר' פירות יבשים מכל סוג
 
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
 - 2. מקציפים את המרגרינה/חמאה ואבקת הסוכר, ומוסיפים בהדרגה את הביצים.
 - 3.מוסיפים את החלב, הקמח אבקת האפייה והפירות היבשים.
 - 4. אופים במשך 50 דקות.
 - לקישוט העוגה ניתן לפזר אבקת סוכר או ג'לי להברקה.
 
