פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      רוטב עגבניות לפסטה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עגבניות פרוסות (בוצ'צ'ו)
      עגבניות פרוסות (בוצ'צ'ו)

      מצרכים

      • שמן זית לטיגון
      • 2 עגבנית גדולות מגורדות
      • 3 שיני שום
      • 1 כפית מלח בישול
      • 1 כפית פפריקה מתוקה
      • קורט פלפל שחור
      • קורט פפריקה חריפה
      • 1/2 כפית אורגנו טחון ויבש
      • 1/2 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את השום.
      • 2. קצת לפני שהשום משחים מוסיפים את מלח הבישול ואת העגבניות המרוסקות.
      • 3. מערבבים כחצי דקה מוסיפים את המים, הפפריקה והפלפל ומביאים לרתיחה.
      • 4. מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות, כשהמחבת מכוסה, אבל לא עד הסוף.
      • 5. מוסיפים את האורגנו ומגישים עם פסטה. מומלץ לגרר פרמזן.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות