רוטב עגבניות לפסטה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- שמן זית לטיגון
- 2 עגבנית גדולות מגורדות
- 3 שיני שום
- 1 כפית מלח בישול
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- קורט פלפל שחור
- קורט פפריקה חריפה
- 1/2 כפית אורגנו טחון ויבש
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה
- 1. מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את השום.
- 2. קצת לפני שהשום משחים מוסיפים את מלח הבישול ואת העגבניות המרוסקות.
- 3. מערבבים כחצי דקה מוסיפים את המים, הפפריקה והפלפל ומביאים לרתיחה.
- 4. מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות, כשהמחבת מכוסה, אבל לא עד הסוף.
- 5. מוסיפים את האורגנו ומגישים עם פסטה. מומלץ לגרר פרמזן.