וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוטב עגבניות לפסטה

מתכון מאת: רמי,ramiperi@hotmail.com

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה!
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • שמן זית לטיגון
  • 2 עגבנית גדולות מגורדות
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית מלח בישול
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • קורט פלפל שחור
  • קורט פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית אורגנו טחון ויבש
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את השום.
  • 2. קצת לפני שהשום משחים מוסיפים את מלח הבישול ואת העגבניות המרוסקות.
  • 3. מערבבים כחצי דקה מוסיפים את המים, הפפריקה והפלפל ומביאים לרתיחה.
  • 4. מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות, כשהמחבת מכוסה, אבל לא עד הסוף.
  • 5. מוסיפים את האורגנו ומגישים עם פסטה. מומלץ לגרר פרמזן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully