וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף עם אפרסקים וקישואים

מתכון מאת: ורד

חצי אפרסק (מועצת הפירות). מערכת וואלה
חצי אפרסק (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • 6 חלקי עוף
  • 5 קישואים גדולים
  • 1 קופסת אפרסקים משומרים
  • 1/2 קופסת רסק עגבניות
  • 2 כפיות חרדל
  • רוטב סויה לפי הטעם
  • 2 כפות אבקת מרק עוף או מרק בצל
  • 2 כוסות מים חמים
  • תבלינים לפי הטעם (פטרוזיליה, כוסברה, פפריקה, כמון)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את רסק העגבניות, החרדל, הסויה ואבקת המרק. מתבלים ומוסיפים מים חמים עד שמתקבל רוטב במרקם חלק.
  • 2 . טובלים את העוף ברוטב, מכל צדדיו.
  • 3. חותכים את הקישואים לקוביות ומניחים בתבנית. מוסיפים את האפרסקים ואת העוף עם הרוטב.
  • 4. מכניסים לתנור בחום גבוה, למשך 10 דקות.
  • 5. הופכים את העוף ואופים 10דקות נוספות. מנמיכים לחום בינוני ואופים שעה עד שעה וחצי. הופכים מדי פעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully