פטוצ'יני אל ראגו

פטוצ'יני ברוטב בולונז

מתכון מאת: מערכת וואלה!
פטוציני אל ראגו מתוך הספר פסטה כל אחד יכול ( צילום משה כהן )

מצרכים

  • 2 כוסות רוטב בולונז
  • חצי ק"ג פטוצ'יני יבש
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול מרתיחים 3 ליטר מים עם 3 כפות מלח. מחממים את רוטב הבולונז במחבת גדולה.
  • 2. מכניסים את הפטוצ'יני לסיר עם המים הרותחים ומבשלים במשך 4 דקות, או לפי הוראות היצרן לפטוצ'יני יבש. מסננים.
  • 3. מעבירים את הפטוצ'יני למחבת ומערבבים בעדינות עד שהרוטב מכסה את הפסטה.
  • 4. מחלקים לארבע צלחות הגשה ומפזרים מעל כל אחת כפית של פטרוזיליה קצוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully