פטוצ'יני אל ראגו
פטוצ'יני ברוטב בולונז
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות רוטב בולונז
- חצי ק"ג פטוצ'יני יבש
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
- 1. בסיר גדול מרתיחים 3 ליטר מים עם 3 כפות מלח. מחממים את רוטב הבולונז במחבת גדולה.
- 2. מכניסים את הפטוצ'יני לסיר עם המים הרותחים ומבשלים במשך 4 דקות, או לפי הוראות היצרן לפטוצ'יני יבש. מסננים.
- 3. מעבירים את הפטוצ'יני למחבת ומערבבים בעדינות עד שהרוטב מכסה את הפסטה.
- 4. מחלקים לארבע צלחות הגשה ומפזרים מעל כל אחת כפית של פטרוזיליה קצוצה.