מתכונים חמים

פטוצ'יני אל ראגו

פטוצ'יני ברוטב בולונז

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פטוציני אל ראגו מתוך הספר פסטה כל אחד יכול ( צילום משה כהן )

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 כוסות רוטב בולונז
  • חצי ק"ג פטוצ'יני יבש
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול מרתיחים 3 ליטר מים עם 3 כפות מלח. מחממים את רוטב הבולונז במחבת גדולה.
  • 2. מכניסים את הפטוצ'יני לסיר עם המים הרותחים ומבשלים במשך 4 דקות, או לפי הוראות היצרן לפטוצ'יני יבש. מסננים.
  • 3. מעבירים את הפטוצ'יני למחבת ומערבבים בעדינות עד שהרוטב מכסה את הפסטה.
  • 4. מחלקים לארבע צלחות הגשה ומפזרים מעל כל אחת כפית של פטרוזיליה קצוצה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully