וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'נה דאל עם עגבניות חלוטות וחלב קוקוס

באופן מסורתי, את הצ'נה דאל מכינים בהודו ללא חלב קוקוס, אבל השף ערן ירוחם חושב שהמרקם של חלב הקוקוס וטעמו רק מוסיף לתבשיל הנהדר הזה.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

תבשיל צ'אנה דל. ShutterStock
תבשיל צ'אנה דל

מצרכים למתכון

  • 300 גר' חומוס יבש, מושרה למשך לילה, מבושל עד רכות.
  • שמן לטיגון
  • בצל בינוני קצוץ
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 כפיות גארם מסלה
  • 2 כפיות זרעי כמון טחונות
  • 2 כפיות זרעי כוסברה טחונים
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • ½ כפית אבקת צ'ילי
  • קומץ כורכום
  • כפית זרעי חרדל צהוב
  • 400 גר' עגבניות חלוטות קלופות וקצוצות
  • ¼ כוס חלב קוקוס
  • 2 כפות מלח

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים שום, ג'ינג'ר, ותבלינים ומטגנים דקה נוספת.
  • 2. מוסיפים את העגבניות, חלב קוקוס, מלח וחומוס ומצמצמים על להבה גבוהה 4-5 דקות. מערבבים מדי פעם עד שהתערובת מסמיכה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully