- 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
-
- 2. במחבת רחבה עם מעט שמן מטגנים את הבצל כ-7 דקות, על להבה בינונית-גבוהה, או עד שהוא מתחיל להזהיב.
-
- 2.מוסיפים את הפטריות ומעט מלח ומקפיצים כ-2 דקות על להבה גבוהה, עד שהפטריות מתחילות להתרכך. מוסיפים את השום והבהרט, וממשיכים לטגן תוך ערבוב על להבה בינונית, חצי דקה נוספת (הפטריות צריכות להיות מבושלות, אך לא עד הסוף). טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
-
- 3. מעבירים את תכולת המחבת לתבנית מתאימה לתנור (או שפשוט משתמשים במחבת שאפשר להכניס לתנור)
- יוצקים מעל הפטריות את הטחינה ואופים כ-2 דקות בתנור.
-
- 4. מוציאים, סוחטים מעל את חצאי עגבניות השרי ומגישים מיד ביחד עם עשבי תיבול טריים ולחם או פיתה.