פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מדליוני חזה עוף בעשבי תיבול על מצע פירה דלעת

      מתכון של השף מוטי בן אהרון, הבעלים של קייטרינג "ליד הנחל".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מדליוני חזה עוף בעשבי תיבול על מצע פירה דלעת של השף מוטי בן אהרון (יח
      מדליוני חזה עוף בעשבי תיבול על מצע פירה דלעת של השף מוטי בן אהרון (יח"צ)

      מצרכים

      • 800 גרם חזה עוף מנוקה
      • למשרה:
      • 4 שיני שום כתושות
      • צרור עלי פטרוזיליה
      • צרור עלי כוסברה
      • צרור עלי רוזמרין
      • צרור עלי טימין
      • כף אורגנו יבש
      • 1/4 כוס שמן זית
      • 2 כפות חומץ בן יין לבן
      • פלפל אדום קטן
      • פלפל גרוס
      • מלח
      • לפירה דלעת:
      • 500 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים
      • 400 גרם קוביות דלעת קלופה
      • 1 גזר חתוך לקוביות
      • כף שמן זית
      • מלח, פלפל

      אופן ההכנה

      • הכנת חזה העוף:
      • 1. מכניסים את כל חומרי המשרה למעבד מזון, מערבלים במשך 1-2 דקות, יוצקים את המשרה על חזה העוף ומערבבים. משרים במקרר למשך הלילה.
      • 2. צולים על הגריל או במחבת בסמוך להגשה.
      • הכנת פירה הדלעת:
      • 1. מניחים את תפוחי האדמה, גזר, דלעת ושום בתוך סיר הבישול, מתבלים במלח ופלפל ומכסים במים.
      • 2. מבשלים על אש נמוכה עד לריכוך המרכיבים ומסננים מהמים.
      • 3. מחזירים את התוכן לסיר למשך 2 דקות תוך כדי בחישה, (לצורך ייבוש).
      • 4. מועכים את המרכיבים לפירה.
      • 5. מוסיפים את שמן הזית ומתבלים במידת הצורך.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -