סביצ'ה סלמון וטונה
ללא בישול, ללא הכנה רבה מראש, ללא מרכיבים רבים: כך מכינים סביצ'ה מדגי סלמון וטונה טריים, בדיוק כמו במסעדות. יש להיזהר מלהשרות יתר על המידה את הדגים במיץ הלימון.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 150 גר' פילה טונה טריה ונקיה
- 300 גר' פילה סלמון טרי ונקי
- 1 ליים
- 1/2 חבילת עירית
- 1/2 בצל סגול קטן
- 2-3 כפות שמן זית
- מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הדגים לקוביות בגודל סנטימטר. קוצצים את העירית והבצל ומערבבים.
- 2. סוחטים את הליים ומוסיפים.
- 3. מוסיפים את השמן ומתבלים לפי הטעם.
- 4. ממתינים רבע שעה ומגישים (ככל שמוסיפים יותר ליים ומחכים יותר זמן, הדגים "מתבשלים" יותר).