פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סביצ'ה סלמון וטונה

      ללא בישול, ללא הכנה רבה מראש, ללא מרכיבים רבים: כך מכינים סביצ'ה מדגי סלמון וטונה טריים, בדיוק כמו במסעדות. יש להיזהר מלהשרות יתר על המידה את הדגים במיץ הלימון.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סביצ'ה סלמון (יח
      סביצ'ה סלמון (יח"צ)

      מצרכים

      • 150 גר' פילה טונה טריה ונקיה
      • 300 גר' פילה סלמון טרי ונקי
      • 1 ליים
      • 1/2 חבילת עירית
      • 1/2 בצל סגול קטן
      • 2-3 כפות שמן זית
      • מלח ופלפל גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הדגים לקוביות בגודל סנטימטר. קוצצים את העירית והבצל ומערבבים.
      • 2. סוחטים את הליים ומוסיפים.
      • 3. מוסיפים את השמן ומתבלים לפי הטעם.
      • 4. ממתינים רבע שעה ומגישים (ככל שמוסיפים יותר ליים ומחכים יותר זמן, הדגים "מתבשלים" יותר).

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -