וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה סלמון וטונה

ללא בישול, ללא הכנה רבה מראש, ללא מרכיבים רבים: כך מכינים סביצ'ה מדגי סלמון וטונה טריים, בדיוק כמו במסעדות. יש להיזהר מלהשרות יתר על המידה את הדגים במיץ הלימון.

מתכון מאת: זרובבלה,zrubi@hotmail.com

סביצ'ה סלמון.
סביצ'ה סלמון

מצרכים למתכון

  • 150 גר' פילה טונה טריה ונקיה
  • 300 גר' פילה סלמון טרי ונקי
  • 1 ליים
  • 1/2 חבילת עירית
  • 1/2 בצל סגול קטן
  • 2-3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדגים לקוביות בגודל סנטימטר. קוצצים את העירית והבצל ומערבבים.
  • 2. סוחטים את הליים ומוסיפים.
  • 3. מוסיפים את השמן ומתבלים לפי הטעם.
  • 4. ממתינים רבע שעה ומגישים (ככל שמוסיפים יותר ליים ומחכים יותר זמן, הדגים "מתבשלים" יותר).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully