- 1. ממיסים 20 גרם חמאה, מוסיפים את הכרישה והדלעת ומבשלים בסיר מכוסה על אש בינונית, בוחשים מדי פעם שלא ישרף.
-
- 2. כשהכרישה רכה מוסיפים את האורז ומערבבים כך שיצופה היטב בשומן. מוסיפים את היין, מורידים את המכסה ומצמצמים עד שהיין נספג כולו באורז.
-
- 3. מוסיפים את הציר, פלפלים אנגליים, חצי מקל קינמון, מלח ופלפל לפי הטעם - מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה עד שכמעט כל הציר נעלם (לא לערבב).
-
- 4. לאחר חצי שעה כשהאורז רך, מוסיפים 10 גרם חמאה, מכבים את האש ומערבבים בעדינות.
-
- 5. נזהרים לא לרסק את הדלעת ומחלקים למנות. מפזרים גבינה מגוררת מעל כל מנה ומגישים.