פרגיות מטוגנות ואפויות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג פרגיות חתוכות
- 4 כפות תבלין גריל עוף
- 2 כפות כמון
- 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
- מעט מלח
- שמן לטיגון
- 3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות
אופן ההכנה
- 1. שוטפים את הפרגיות.
- 2. מערבבים את התבלינים בקערה וטובלים את הפרגיות. מטגנים בשמן עמוק, כמה דקות מכל צד. ומניחים בצד.
- 3. מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מעבירים את הפרגיות המטוגנות לתבנית פיירקס ומסדרים מעל את הבצל.
- 4. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור במשך חצי שעה, ב-200 מעלות.