וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרגיות מטוגנות ואפויות

מתכון מאת: אורלי,orlihez@walla.com

עופות בכלי לצד סכינים. תמי אייזנברג
עופות בכלי לצד סכינים

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג פרגיות חתוכות
  • 4 כפות תבלין גריל עוף
  • 2 כפות כמון
  • 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
  • מעט מלח
  • שמן לטיגון
  • 3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הפרגיות.
  • 2. מערבבים את התבלינים בקערה וטובלים את הפרגיות. מטגנים בשמן עמוק, כמה דקות מכל צד. ומניחים בצד.
  • 3. מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מעבירים את הפרגיות המטוגנות לתבנית פיירקס ומסדרים מעל את הבצל.
  • 4. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור במשך חצי שעה, ב-200 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully