מתכונים חמים

פשטידת פטריות שתמיד מצליחה

שוברים את הראש מה להכין לארוחת ערב? 10 דקות עבודה, 30 דקות אפייה ויש לכם פשטידת פטריות טעימה ועשירה - ארוחה שלמה בתבנית, שלא יישאר ממנה פירור תוך מספר דקות

מתכון מאת: מערכת וואלה! אוכל
  • 10 דקות עבודה

  • 40 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 1 יחידות

  • מלבנית 25X30

פשטידה מעולה שלא יישאר ממנה זכר תוך מספר דקות

מחשבון המרות

המצרכים להכנת פשטידת פטריות

    • 2 סלסלותפטריות שמפניון טריות פרוסות (או פחית פטריות פרוסות, מסוננות מנוזלים)
    • 3 בצלים קצוצים
    • מעטשמן לטיגון
    • 1 קופסאגבינה לבנה 5%
    • 1 קופסאשמנת חמוצה
    • 2 כפותאבקת מרק פטריות (כפות שטוחות)
    • 1 כףקורנפלור (כף גדושה)
    • 200 גרםגבינה צהובה מגורדת (100 גרם לעיסה 100 גרם לפיזור)
    • 4 ביצים
    • מעטאגוז מוסקט
    • מעטפלפל שחור או לבן
    • חופןשמיר קצוץ או עירית (רשות)
למחשבון המרה

אופן ההכנה של פשטידת פטריות

איך מכינים פשטידת פטריות?

  • 1מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2מטגנים את הבצלים הקצוצים במעט שמן עד להזהבה.
  • 3מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עם הבצל כ-5 דקות נוספות. מוסיפים את אבקת המרק, הקורנפלור ושאר התבלינים. מערבבים היטב ומורידים מהאש.
  • 4בקערה נפרדת מערבבים היטב את הביצים עם הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה ו-100 גרם גבינה צהובה.
  • 5מוסיפים את תערובת הפטריות לגבינות (ואם רוצים גם את השמיר או העירית) ומערבבים רק עד לאיחוד.
  • 6מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ומפזרים מעל את המחצית השניה של הגבינה צהובה.
  • 7מכניסים לתנור החם ואופים כ-30 דקות עד להשחמה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully