וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת פטריות שתמיד מצליחה

שוברים את הראש מה להכין לארוחת ערב? 10 דקות עבודה, 30 דקות אפייה ויש לכם פשטידת פטריות טעימה ועשירה - ארוחה שלמה בתבנית, שלא יישאר ממנה פירור תוך מספר דקות

מתכון מאת: מערכת וואלה! אוכל

10 דקות עבודה,40 דקות סה"כ,קל להכנה,1 יחידות,מלבנית 25X30
פשטידת פטריות. ShutterStock
פשטידה מעולה שלא יישאר ממנה זכר תוך מספר דקות

מצרכים למתכון

    • 2סלסלותפטריות שמפניון טריות פרוסות (או פחית פטריות פרוסות, מסוננות מנוזלים)
    • 3בצלים קצוצים
    • מעטשמן לטיגון
    • 1קופסאגבינה לבנה 5%
    • 1קופסאשמנת חמוצה
    • 2כפותאבקת מרק פטריות (כפות שטוחות)
    • 1כףקורנפלור (כף גדושה)
    • 200גרםגבינה צהובה מגורדת (100 גרם לעיסה 100 גרם לפיזור)
    • 4ביצים
    • מעטאגוז מוסקט
    • מעטפלפל שחור או לבן
    • חופןשמיר קצוץ או עירית (רשות)

אופן ההכנה של פשטידת פטריות

איך מכינים פשטידת פטריות?

  • 1
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2
    מטגנים את הבצלים הקצוצים במעט שמן עד להזהבה.
  • 3
    מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עם הבצל כ-5 דקות נוספות. מוסיפים את אבקת המרק, הקורנפלור ושאר התבלינים. מערבבים היטב ומורידים מהאש.
  • 4
    בקערה נפרדת מערבבים היטב את הביצים עם הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה ו-100 גרם גבינה צהובה.
  • 5
    מוסיפים את תערובת הפטריות לגבינות (ואם רוצים גם את השמיר או העירית) ומערבבים רק עד לאיחוד.
  • 6
    מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ומפזרים מעל את המחצית השניה של הגבינה צהובה.
  • 7
    מכניסים לתנור החם ואופים כ-30 דקות עד להשחמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully