בראוניז
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 150 גרם חמאה
- 150 גרם שוקולד מריר
- 1 כף וניל
- 4 ביצים
- קורט מלח
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 1 כוס קמח לא תופח
- 1/2 כוס קוקוס
אופן ההכנה
- 1. מתיכים יחד את החמאה, השוקולד והוניל.
- 2. בקערה נפרדת טורפים את הביצים, הסוכר והמלח במשך חמש דקות שלמות.
- 3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- 4. יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת ואופים 45 דקות (ייתכן שהעוגה תיראה מעט לחה).
- 5. מצננים בטמפרטורת החדר ופורסים לריבועים גדולים.